sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kultaa ja pitsiä

Suhteellani konadeihin ei ollut mitenkään ruusuinen alku. Sen takia sysäsinkin ne melkoisen pitkäksi aikaa pois mielestä, ja kerkesin vähän harmitella, että miksi piti heti päästää mopo käsistä ja tilata niin monta laattaa. Vasta ihan viimeaikoina olen varovasti yrittänyt tutustua näihin uudelleen, ja aletaankin tulla jo paremmin juttuun.


Idea tähän lakkaukseen syntyi yön pimeinä tunteina, kun pyörin sängyssä eikä uni vaan tahtonut tulla. Parissa sormessa (kuten nyt tuossa peukalossa sopivasti ihan tyrkyllä) ei pitsikuvio suostunut jatkumaan ihan loppuun saakka, mutta se ei häirinnyt mua niin paljon, että olisin aloittanut koko kynnen alusta.


Näillä välineillä se syntyi: Alla Goshin 539 Vanilla ice, kärjissä muutama kerros Casuellen kultaista ja Yes loven kultaista glitterlakkaa, leimaukset Konadin omilla lakoilla ja kuviot laatasta m71. Käytössä oli myös aluslakka ja Konad top coat, mutta koska nämä eivät juurikaan lakkauksessa näy tai lopputulosta muuta, en mainitse tai tule jatkossakaan niitä erikseen mainitsemaan :)


Olen nyt suunnilleen vuoden verran väkertänyt muita kuin vain yksivärisiä lakkauksia. Blogin pystyttäminen on monesti kummitellut mielessä, mutta nyt jälki alkaa olla pikkuhiljaa sen näköistä, että kehtaa muillekkin vilautella. Että moi vaan kaikille o/ Ulkoasu on vielä härskisti kesken ja teen sille kyllä jotain heti kun keksin, että mitä. Ja mä tiedän, että kuvien laatu ei varsinaisesti häikäise, siirryn kyllä heti parempaan kuvausvehkeeseen kunhan sellaiseen saan investoitua.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kynnet, ihanat värit ja kaikki <3 Onks toi kultanen hyväki lakka? Onks paljon pigmenttiä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tuo kultainen lakka oli positiivinen yllätys, kahdella kerroksella sai peittävän lopputuloksen. Eikä pysyvyydessäkään ole kiukuttelemista.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...