torstai 28. huhtikuuta 2011

Tyttömäistä, tyttömäistä

Mun oli tarkoitus tehdä kynnet jo vappua ajatellen, mutta lopputulosta katsellessa en ole ollenkaan varma, maltanko olla lakkaamattä nämä uudelleen jo huomenissa tai viimeistään lauantaina. Nämä vaan näytti vähän paremmalta mun päässä kun kynnellä toteutettuna :D Ja näitä pirulaisia oli vieläpä hurjan vaikea kuvata!

Kuvaa nyt sitten oikein kaksin kerroin, kun en yhtä hyvää saanut... :p Tuossa alemmassa näkyykin hyvin mun monsterietusormi. Jostain syystä peukaloiden ja etusormien kynnet kasvaa luonnostaan pyöreiksi ja taipuu ihan eri tavalla kuin muut kynnet. Kunhan niille kertyy tarpeeksi pituutta, viilaan ne samaan muotoon kuin muutkin.

Käytössä oli tälläkertaa True colorin lakka 011, jonka ihanuus ei näy muuten kuvissa sitten ollenkaan. Tämä on tosi nätisti kimaltava hentoisen vaaleanpunainen, ja se levittyy niin tasaisesti, että yhdelläkin kerroksella saa kauniin lopputuloksen, vaikkei se peittävä olekkaan. Melkein harmitti lähteä koristelemaan, kun se oli koko kynnen pohjalla. Kärjissä on Models Ownin Pastel pink, rajauksissa Kissin Pink glitter ja Pearl white. Leimaukset taas Konadin omalla lakalla, kuvio laatasta m39.

Mulla on paha tapa tehdä kynsiä läppärin ääressä, ja näitä vääntäessä strassi lipesi pinseteistä ja tipahti näppiksen väliin, jonka takia tabi ei tahtonut enää toimia. Jouduin antamaan masiinalle aikamoisen ravistushoidon ennen kuin se (ja parin kuukauden ruokalista) tipahti välistä pois. Jokohan sitä pikkuhiljaa alkais oppia virheistään ja lakata kynsiään jossain fiksummassa paikkaa... Tuskin.

1 kommentti:

  1. Ihanat pinkkiunelmat, tosi kivat sävyt ja kaikki :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...