maanantai 9. toukokuuta 2011

Ensimmäiset akryylimaalikokeilut

Mulla on ollut oikein kynsientäyteinen viikonloppu ja alkuviikko, vaikken ole omiani lakkaamaan uudelleen kuin vasta ihan äsken. Inspis lähti perjantaina vastaan kävelleestä mekosta. Se on se H&M:n ihana maximekko, jota en viitsinyt edes yrittää haalia omaan kaappiini sen jälkeen, kun luin sieltä sun täältä musertavia tarinoita siitä, miten ihmiset olivat soitelleet ja laukanneet liikkeestä toiseen yrittäen saada sitä käsiinsä. Turhaan. Käväisin viikonloppuna Tampereella ja siinä samassa Ideaparkissa. Tarkoitus oli vetää kupu täyteen kiinalaista ruokaa siinä buffetravintolassa, jonka nimeä en edes hoksannut katsoa. Eikä mun pitänyt ostaa kukkaron huudosta johtuen yhtään mitään. Muttakun käytiin kaverille hakemassa housuja, ja tuo roikkui rekissä kaksin kappalein, sitä oli tietty pakko sovittaa. Ja kun se istui päälle, se oli pakko pelastaa. Minusta meidän kahden kaunis kohtaaminen oli silkkaa kohtaloa. Tosin äiti oli tuon selityksen kuultuaan sitä mieltä, että mun ainoa ja oikea kohtalo on konkurssi...
Jotenka, tänään välähti, että tahdon tuohon mekkoon mätsäävät kynnet. Samaan rysään tuli hieno tilaisuus koittaa akryylimaaleilla väsäilyä. Nuo maalit mulla nyt on ollut iät ja ajat, olen maalaillut pienen ikäni säännöllisen epäsäännöllisesti. En tosin koskaan kynsille.

Eikös vaan olekkin hieno muokkaus peukun mukaantälläämiseksi :D Keksi sille, joka tunnistaa kys. vaatekappaleen näistä. Tätä vasenta kättä nyt kärsii jo katsoa, oikea on vähän onnettomampi. Mutta eiköhän se vasurikin siitä kehity pikkuhiljaa!


Akryylimaalit on muistaakseni Suomalaisesta kirjakaupasta, alekorista joskus nappasin. Pohjalla on Casuellen sininen, maalailujen päällä pirstämässä Natural coden Go glittery.

Mun kynsilakat ja muut härpäkkeet asuvat pakissa. Tampereenreissulla oli tällä kertaa jopa vähän isompikin tarkoitus, kuin vain kavereiden morottaminen. Sain meinaa siinämäärin perheenlisäystä, että piti hankkia toinen pakki. Kyse ei kuitenkaan ole kynsilakkojen äkillisestä tuplaantumiesta, vaan tästä:


Kävin siis dippaamassa itseni geelikynsien ihmeelliseen maailmaan.


On muuten pirun hidasta hommaa tällaiselta keltanokalta! Mutta eiköhän se tästä harjoittelulla onnistu nopeammin ja nopeammin. Tähän mennessä olen onnistunut nappaamaan neljät tassut uhreikseni, ja tänään meni muottien kanssa valehtelematta aika tarkkaan puolet vähemmän aikaa, mitä ensimmäisellä kerralla.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...