sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappukynnet

Mulla oli ihan huikea visio jostain sopivan överivärikkäästä ja kimaltavasta lakkauksesta vapuksi, mutta jotenkin se suunnitelma pelkistyi pelkistymistään, ja lopulta jätin väreillä leikkimisen vain silmämeikkiin. Pidin kuitenkin pääni siinä asiassa, että testailin ekaa kertaa noita tähti... juttuja. Kai noille on joku hieno nimitys, mutta mun on pakko tunnustaa, että itse en sellaista tiedä. Saa valaista tyhmempää :D


Luonnonvalo teki sopivasti katoamistempun justiinsa, kun aloin räpsiä kuvia. Tuo Natural coden Soul shaker on yksi mun lempparilakoista, ja on vähän sääli, etten mä saanut kuvattua sitä kovinkaan edustavaksi.Tällä kertaa tuli käytettyä näitä. Kaiken pohjalla yksi kerros Depend Nr.28 ja Natural coden Go glitteryä. Vinolakkaus jo mainitulla 32 Soul shakerilla, hopeat rajaukset taasen Kissin Silver glitterillä. Ja sitten on nuo tähtijuttuhärpäkkeet.
Vaikka nämä eivät mitkään idearikkauden riemuvoitot olekaan, tykkään kokonaisuudesta kovasti, ja pitäisin mielelläni seuraavatkin kolme päivää. Kärjissä on jo pienoista kulumista, mikä ei yksinään oikeastaan haittaa, mutta oikea etusormi otti ja lohkaisi tänään jo palan lakasta pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...