perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannuskynnet

Viimeyön pimeinä tunteina rahtasin pakkini keittiönpöydän ääreen ja tein pikaisen pelastusoperaation etusormen kynnelle, joka taittui ilkeästi, repesi sitä myöden ja uhkasi irrota. Onnistuin pelastamaan sen, mutta sen jälkeen ei sitten riittänytkään enää pinna vääntää silmät ristissä uusia lakkauksia. Yritin kahdenlaisia ranskispohjaisia, mutta kumpikaan ei miellyttänyt silmää, joten kiukulla sudin vain yhtä lakkaa kynnelle.


Taas sarjassamme photoshoppauksen helmiä :D Enpäs edes muista, koska olisin tyytynyt vaan yhteen lakkaan kynsillä viimeksi. Nyt kun näitä tuijottelee, niin olisihan tuo toiminut melko hyvin kärjissäkin vaan vaikka vinosti, mutta näillä mennään nyt sitten. En edes halua ajatella, miten kamalaa tuon poistaminen on... Tunnustettakoon, että mulla muhii vieläkin Juicy julesia tuola alla, kun folio oli loppu (ajattelin että elmukelmu ajaisi saman asian, no eipähän ajanut) enkä saanut kaikkea millään hinkkaamalla irti. Niin että mitä tämän putsaaminen sitten enää onkaan, hyh. Mutta ompahan näyttävät! Lakka on siis Opin Extra-va-vaganza!

2 kommenttia:

  1. Ostin vasta tuon samaisen OPIn lakan alesta, huippu! Ite en oo koko kynsille laittanu kai ku varpaisiin, joista ei tartte niin usein olla poistamassakaan. Mut kyllähän nuo glitteritkin hauduttamalla lähtee, vaikka turhauttavaahan se on.

    VastaaPoista
  2. Jep, se on kyllä ihanan näyttävä, pitää haalia vastaavia lisää. Ja varmasti tuo lähtee, en aio kyllä edes yrittää ennen kuin muistan ostaa sitä pahuksen foliota :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...