torstai 16. kesäkuuta 2011

Yksinkertaiset kimallukset tarroilla

Vaikea varmaan arvata, että ehdinkö mä sitten viime viikonloppuna naputella postauksia valmiiksi. Empä tietenkään. Nämä työpäivät nyt vaan on aika hulluja, lähden seitsemäksi työmaalle ja palaan kotiin joskus kahdeksan-yhdeksän aikaan illalla. Joten on varmaan ihan ymmärrettävää, etten ole pahemmin ehtinyt kynsien kanssa puuhastella :/ Onneksi tää on ihan väliaikaista vaan, en malta odottaa että pääsen testailemaan noita kaikkia uusia lakkoja. Ja mielessä pyörii pari GOSHin lakkaa jotka jäi ostamatta, huomenna ois palkkapäivä...

Mutta nyt tämänhetkiset kynnet! Tai no jos iihan tarkkoja ollaan, niin tällä hetkellä nämä on höystetty vielä vähän erilaisilla Tikkurilan tököteillä, mutta onneksi kuvasin heti tehtyäni :D

Mun aiemmat glitterlakkakokemukset on sellaisia "hippunen sielä, toinen täälä", joten olen ihan innoissani siitä, että tällä lakalla sai peittävän pinnan kolmella kerroksella. Näitä lisää! Itse kynnet on tähän kesätärinään vähän turhan hillityt ja hallitut ja jos oikeen julmasti sanotaan, tylsät. Kaipailisin värejä. En tiedä huomaako sitä edes, mutta viilasin kynsiä inasen lyhyemmiksi, kun alkoi olla vaikea näpyttää tekstareita kännykällä.

Pohjalla on Lumenen lakka Taivaanrantaan, kärjissä Models Own Juicy Jules. Tuo Taivaanrantaan on muuten yksi ensimmäisistä lakoista, jotka ostin kun kynsikärpänen pääsi puremaan :p Tarrat ovat Kissin.

Sunnuntaina on luvassa serkun rippijuhlat, ja mulla on mun mekkoon täydellisesti mätsäävä kynsilakka! Koristelut on vielä vähän hakusessa, mutta tässä nyt on aikaa vielä pähkäillä.

2 kommenttia:

  1. Nätit kynnet :) Ja tuo Juicy Jules on vaan ihanan näköinen! Tekee mieli hankkia se itselle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ^^ Ja se ON ihana lakka, kannattaa käydä adoptoimassa itselle :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...