keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

"Mä käyn äkkiä apteekissa"


Rakas päiväkirja, tänään multa lähti homma ihan täydellisesti lapasesta.

Tarkoitus oli tosiaan käväistä vaan apteekissa hakemssa allergialääkesatsi. Lupasin itselleni, että jos tulee matkan varrella joku kiva tarjous vastaan, voin ostaa jotain, koska en ole aikoihin (ainakaan mun mittapuulla) mitään kivaa itselleni ostanut ja rahatilanne on vihdoin helpottanut aika hyvin.

Ensimmäinen ongelma tuli vastaan jo Anttilassa, jonka parkkitaloon siis jätin autoni. "Ota kolme Isa Doran tuotetta, maksa kaksi".

Seuraavaksi ajattelin, että piipahdan Seppälässä katsomassa kynsilakkoja ihan vaan piruttaan.

Ja jos vähän vielä Sokoksellakin pyörähtäis... Ja sielä piru vie oli OPIn lakkoja 9,50e/kipale.

Mun on nyt pakko painottaa ja alleviivata, että en oo tosiaan ostanut itselleni hetkeen mitään kivaa (ellei sitten lasketa sitä Ccuk:n kahden euron kynsilakkaa about kuukausi sitten). Itsellenihän mä tätä tässä lähinnä perustelen :D


Seppälästä lähti sitten mukaan Models owneja. Gold rushia olen himoinnut jo pidempään, loppujen kolmen kohdalla en osannut päättää, joten ostin kaikki. Oranssi on Orangeade, hopeinen Juicy jules, ja tuo vähän mintulle vivahtava creme on Jade stone.


Niin, ja niitä alennus-Opeja. Mullahan ei siis ole ennestään ollenkaan tätä merkkiä, vaikka on pitänyt tilata iät ja ajat. Nyt tänne muutti sitten neljä, kävi tuuri kun sihen alennuskoppaan oli valikoitunut näin kivjoja :3 Ylhäällä Diva of geneva ja Cuckoo for this color, alhaalla Extra-va-vaganza! ja Glow up already!


Vaikka tää nyt on kynsiblogi, en koe huonoa omaatuntoa meikkiostostenkin esittelystä :D Yritin napata näistä kuvia huulilla, mutta en kyllä saanut mitään esittelykelpoista. Pelkäsin, että nää on vähän turhan radikaaleja, mutta olikin just ihanat! Vasemmalla Isa Dora Jelly Kiss: 53 Pink parfait ja 54 Lilac tulle, oranssi on GOSHin 147 Sunrise. Onnistuin törkkäämään tuon yhden korkkiin huolimaattomuttani ja tuo on koostumukseltaan niin pehmeä että tuli kunnon painauma :< Suren näiden loppumista jo etukäteen kun nää taitaa olla kaikki kesälookeista enkä saa uutta enää mistään sitten kun joskus loppuu, pitää käydä varmaan hastraamassa toiset. Hupaisaksi tän tekee se, etten oo tainnut koskaan onnistua kuluttaan huulimeikkituotetta loppuun huulirasvoja ja ihan paria huulikiiltoa lukuunottamatta, hmm :D


Kolmanneksi Isa Doran tuotteeksi lähti matkaan 53 Blooming spring-luomiväripaletti, jollaista olen kaipaillut nyt näihin hellemeikkeihin. Tykkään Isa Doran luomivärilaadusta kovasti, tää nousee varmasti ihan lemppariksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...