torstai 30. kesäkuuta 2011

Ranskalaisia geelauksia strasseilla ja glittereillä

Moi, olen hengissä ja yhtenä kappaleena!

Tajusin, että viime päivityksestä vierähtää kohta jo viikko, ja tuli hirmu huono omatunto. Siksi tulinkin vilauttelemaan muutamat tekemäni geelikynnet, kun omilla on edelleen tuo edellisen postauksen glitterkuorrutus. Jospa vaikka viikonloppuna olisi aikaa omillekkin nakeille.

Asiakastyö on näille vähän turhan hieno sana, koekaniini ois varmaan kuvaavampi.


Käytössä siis valkoinen ja väritön geeli, strassit ja sininen&kirkas glitterlakka, sikälimikäli joltakin jäi huomaamatta. Kuvatkin on vähän mitä on, itse en näitä räpsinyt ja tarkennukset on vähän hukassa. Mutta eiköhän noista nyt selvää saa. Alemmissa kynsissä on käytetty alunperin pelkkiä muotteja ja oma kynsi on päässyt kasvamaan niin hyvin, että jatkoa on enää ihan vaan muutamassa sormessa. Ylemmissä on muottia ja tippiä sekaisin, siirrytään vahingon sattuessa aina tippiin, kun huomattiin niiden pysyvän kys. koekaniinilla paremmin.


Mulla on nyt pikkuhiljaa takana kolmas viikko, jona olen kerennyt pitää arkena työvaatteiden lisäksi päällä vain lenkkivaatteita ja kylpytakkia, kertonee jotain mun tympeän pitkistä työpäivistä. Mutta pahin taitaa olla takana jo, joten lähiviikkoina pääsen taas palailemaan useammin kynsipakeilleni :3

2 kommenttia:

  1. Anteeks mut miten sait sun blogin tällee hienosti et toi blogin nimi ja kuva on tos ylhäällä?

    VastaaPoista
  2. Blogin nimi on kuvassa itsessään. Bannerin (eli juurikin sen kuvan) on asetettua, kun valitset blogin hallintapaneelista asetukset > ulkoasu > ylätunniste (muokkaa). Auenneesta ikkunasta voit ladata kuvan paikalleen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...