sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Hologrammivertailua

Olen joskus törmännyt siihen, miten Evelinen Holografic-sarjan kanssa on lähinnä heilautettu kättä ja puhistu, etteivät ne ole oikeita hologrammilakkoja. Eikä niitä varmasti voi mihinkään Nfu oh-mestariholoihin verratakkaan, mutta eivät ne nyt musta kyllä ihan kelvottomia ole! Vierekkäin vertailu on pyörinyt mielessä jo hetken, mutta sain siihen nyt potkua, kun Layrä otti Evelinen lakat puheeksi.

Mun ainoa "laadukkaampi" hololakka on tuo Color clubin Fashion addict. Se sai vastaansa Evelinen lakan sävyssä 403, joka on vastustajaansa väriltään aavistuksen tunkkaisempi.

Oikealla Eveline, vasemmalla Color club. Söpösti molemmat ovat valuneet, kun yritin päästä mahd. vähillä kerroksilla :D Nämähän eivät toistu kameralla ollenkaan niin komeina kuin livenä, mutta eiköhän mun pointti käy tässä selväksi. Ei se Evelinen lakka kovinkaan pahasti hintavamman serkkunsa varjoon jää, jos ollenkaan.
Oli päässyt unohtumaan miten kauniita nuo ovat auringossa, tiedänkin missä mun seuraavien lakkausten paino on :3
Ja toivottavasti edes joku sai jotain irti tästä pienestä raapustuksesta. Saatoin nimittäin saada muutaman kummastuneen katseen naapureilta, kun taapersin takapihalla kynsikiekkoa kuvaamassa :D

2 kommenttia:

  1. Äh, pitää ostaa lisää Evelinen lakkoja :D toi on ihana.
    Vaikkei noissa nyt samanlaista silmiä häikivää efektiä ole, mutta ne on halpoja ja slti parempia kun iso osa muista!

    VastaaPoista
  2. Joo, on ne kyllä mun mielestä ehdottomasti tuon hintaisten lakkojen parhaimmistoa! Ja Tokmannin puljuissa ois taaws kaks euroa kipale-tarjous, ois hyvä tilaisuus käydä kotiuttamassa muutama ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...