torstai 7. heinäkuuta 2011

Lakkaperheenlisäystä

Oho hups, kun kävi taas vahinko.

Olin Tarjoustalossa hakemassa niinkin eksoottisia asioita, kuin biojätepusseja, kun jotenkin mystisesti ajauduin kynsilakkojen pariin. Tarkoitus oli kyllä kotiuttaa kokeeksi pari MNY:n lakkaa, mutta yksikään ei hypännyt mun syliini kirkuen uutta kotia. Sensijaan vähän taaempana oleva uusi laari sai kyllä mun huomion...

Mä en ole nyt ollenkaan varma, minkä merkkisiä nämä nyt sitten on. Kyljessä komeilee koneHELSINKI-tarra, mutta itse pullossa lukee flormar, eikä googlaamalla ainakaan löytynyt yhtikäs mitään koneHELSINKI-kynsilakoista. Mutta enihau, nämä kaunokaiset maksoivat jokusta senttiä alta kaksi euroa kipale, eikä tarvitse varmaan mainita erikseen, että mulla lähti homma sitten vähän lapasesta.
Neon colors: N012, N007, N008

Supershine miracle colors (:D): U04, U02, U27, U23

U24, U16 ja U28.

Kaveri koetti kyllä hokea painokkaasti ja syyttävästi mun nimeä valkattuaan omat muutamansa kun minä vaan jatkoin penkomista ja koriintiputtelua, mutta musta kymmenen on semmonen kivan simppeli pyöreä luku.

Lakkaukset kynsissä on niin hyvässä kunnossa etten raaski vaihtaa vielä, mutten malttanut olla testaamatta, joten vastoin tapojani sudin näitä kiekolle. Vihreää on kaksi kerrosta, kahta muuta kolme. Vaikka kerrokset nyt on melkosen paksuhkoja, niin musta tää peittävyys on kyllä ihan ihanteellinen tämän hintaisille lakoille. Käyn haalimassa näitä vielä lisää, se on varma.

6 kommenttia:

 1. Haha, lähti homma pikkasen lapasesta!! :DD Jotenkin kuulostaa tutulta hommalta...
  Tänään kävin muuten Sokoksessa ja löysin OPI kynsilakkoja -50% :o Ne makso 8€ siis.. Ostin kaksi ja kotiinpäin lähdettyäni aloin miettiä olisko pitänyt ostaa vähän lisää kun ne kerran oli "halpoja" (ollakseen Suomesta ostettuja).

  Nuo ostamasi Supershine miracle colorsit näyttävät pullossa aika haaleilta tai sellasilta ettei ne peitä niin hyvin, mutta kiekolla jopa 2 kerrosta peittää noin hyvin :o Joskus kun ei tahdo ees 10 kerrosta peittää :DD Mutta hienoja värejä valitsit, ja jos ne kerran noin halpoja on niin tottakai niitä kannattaa ostaa lisää, sillä ei mene kauan kun ne nostavat hintoja (luultavasti). :)

  VastaaPoista
 2. Oh no, uskallankohan mäkään mennä huomenna käymään tarjoustalossa niinkun olis tarkotus..

  VastaaPoista
 3. Nails1820: Joo-o, tottakai sitä pitää haalia kunnolla kun halvalla kerran lähtee! :D Ja tuo OPI-tarjous kuulostaa kyllä melkosen houkuttelevalta, joku muukin jossain mainitsi Sokoksen tuolla hinnalla myyvän, ja tietty laukkasin heti katsomaan... Ei vaan ollut meitin Sokkarilla, pöh :< Muttajoo, myönnettäköön, että kävin tän postauksen rustaamisen jälkeen kotiuttamassa vielä kolme, kun jäi kaivelemaan niin pahasti etten niitä heti adoptoinut.

  Ja julia, tottakai uskallat ;) Jättää koriin vaan sitten semmosen söpön lakan tai kahden (tai kymmenen) mentävän aukon, ennen kuin pääsee lakkojen kohdalle!

  VastaaPoista
 4. ttp://muoti-blogi.blogspot.com/2011/07/r-v-o-n-t.html

  VastaaPoista
 5. Itsehän tykkään näistä lakoista, joita jns:n suunnalta oon tosin löytäny vaan carsonilta ja kotiin asti tien löysi vain kolme lakkaa :)
  Mutta hinta-laatu suhde on ainakin noissa neon coloreissa mun mielestä tosi hyvä! Ja kuivuu ihanan kiiltäväks!

  VastaaPoista
 6. Mä ostin tuollasen ruskean lakan, ja se peitti ekalla kerroksella! Muistin sitten etten kovin tykkää ruskeesta, niin annoin sen äitilleni joka ei ollut kuulemma ikinä koittanut niin hyvää lakkaa :) No, onhan ne sitten 80- luvun vähän kehittyneet .. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...