perjantai 29. heinäkuuta 2011

Pirteää viivoilla

Huhuh, ihan kuin siitä olisi pieni ikuisuus, kun viimeksi näpytin postausta lakkauksilla. Nuo viimekertaiset komeili kynsillä kokonaiset kaksi viikkoa, ja hyvin pysyi. Mitä nyt peukalo otti ja katkesi ihan tyvestä (jätin sen ensin oven väliin, ja kolhaisin seuraavana iltana karmiin, naks vaan), ja kärsin muutaman päivän mun miehekkään nakkisormen kanssa, ennen kun perjantai pamahti yhtäkkiä vapaaillaksi ja mulla oli aikaa huoltaa kynnet. Muotin ujuttaminen siihen nysään oli mahdotonta, joten piti liimata tippi :/ Mutta tulipahan sitten sekin itselle testattua, ei sitä omista kynsistä juurikaan erota lakkauksen alta.

Vaaleanvihreän ja tuon OPIn glitterihanuuden yhdistäminen on pyörinyt päässä jo päivän jos toisenkin, ja vihdoin pääsin ihan toteutukseen asti.


Tarkoitus oli ensin iskeä konadeja päälle, mutta se kaatui siihen, etten yksinkertaisesti jaksanut alkaa vääntää enää huollon jälkeen mitään niin vaivalloista :D Tietty siihen menisin varmaan hurjasti vähemmän aikaa, jos en dataisi samalla kun viilaisi, mutta mitä sitä pienistä... Toiseksi, mua alkoi tympäistä laattojeni kuvavalikoiman suppeus. Suurin osa on jotain kukkasia, jotka ovat toki sieviä, mutta tahtoisin vaihtelua! Sen inspaamana jokunen laatta on nyt matkalla luokseni, mutta palailen niihin kunhan ne ensin kotiutuvat.


Käytin ensimmäistä kertaa Studio onen päällyslakkaa, ja se pentele levitti mun viivat melko inhasti :< Pitää antaa sille vielä toinen mahdollisuus, ja ottaa sutiin levittäessä paaljon enemmän lakkaa, jos tultaisiin sitten paremmin toimeen.

Koko kynnellä Eveline 451, glitter on OPI Glow up already!, viivoissa on taasen turvauduttu Kissiin: Bikini pink, White ja Beach green.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis yhdistemä. En olekkaan tajunnut että vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä sopii noin hyvin yhteen :)
    Tahtoisitko käydä tutustumassa minun blogiini? Sieltä löytyy kynsistä ja muustakin juttua. Niin ja arvontakin on just käynnissä. http://lepikossakuhisee.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. ihanasti sopii pinkki ja vihree yhteen :) Blogissani on sulle palkinto :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...