sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Pisteilyä

Sain kun sainkin nipistettyä viikonlopulta aikaa geelien huoltamiseen ja uusiin lakkauksiin. Oikeastaan kaksiinkin, mutta ensimmäisistä en viitsinyt ottaa edes kuvia, kun idea olikin toteutettuna paljon sekavampi mitä mielikuvissa. Kakkoskynsissä palailtiinkin sitten jo vaaleanpunaisten ja kukkasten pariin... Mun on oikeasti pakko laajentaa tätä värimaailmaa ja ideoida välillä jotain uutta, mutta on kyllä kotoinen olo näissä :D
Kuvassa eivät tahdo molemmat kukat oikein erottua, mutta menkööt.

Syystä tai toisesta kädet tärräsivät ihan hulluna, ja dotting toolin käyttö olikin aikamoista arpapeliä. Oikeaa kättä en kehtaisi edes vilauttaa tänne.

Käytetyt lakat vasemmalta alkaen: GOSH 589 Sweet rose (Alelöytö Sokokselta, kynnellä paljon kauniimpi mitä pullossa), Eveline 414, Color club Fashion addict, H&M White, sekä True color 010. Kukkien keskellä helmenpuolikkaat.

4 kommenttia:

 1. Nyt kyl harmittaa ku en oo jaksanut opetella käyttää noita dotting tooleja mitkä on mun laatikossa jo useamman kuukauden lojuneet..:/ Sais kyl vaikka mitä kivoja lakkauksia, nääki on niin kivat.:)

  VastaaPoista
 2. Mä käytän melkee joka lakkauksessa dotting tooleja nykyää haha :DD Melkee aina haluun työntää (väkisin) kukkia jotka teen dotting tooleilla :DD dottin tools <33
  Tosihieno kynsidesign :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat <3 mullakaa ei oo dotting tooleja ja hyvin pärjään :D

  VastaaPoista
 4. Emmi: Kannattaa sitten ihmeessä tarttua niihin dotting tooleihin jos ne laatikossa jo odottavat, ei se ole ollenkaan hankalaa ;)

  Nails1820: Haha, mikäs siinä, helposti saa hyvännäköistä!

  Kukkakynnet: Kiitos ^^

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...