maanantai 8. elokuuta 2011

Kysykäähän!


Pääsinpäs tosiaan vihdoin tutustumaan oikein kunnolla Ebayn ihmeelliseen maailmaan, ja parin pitkin viimeviikkoa tiputelleen minipaketin lisäksi sain tänään postilapun. Kerkesin jo ihmettelemään että mitä niin isoa olen muka tilannut, ettei laatikkoon mahdu, mutta olin näköjään ostanut samalta myyjältä monta pikkujuttua, ja sain nostella paketista ties mitä ihanuuksia! Yritin ottaa kuvia äsken, mutten tiedä onko vika kamerassa vai mun viikonlopunjälkeistärinöistä (olin kaveriporukalla mökillä nollaamassa aivoja koko viikonlopun, ei vaan sovi mulle toi alkoholin ja minimaalisten unien yhdistelmä vaikka muuten kivaa olikin) Että palailen niihin sitten vähän vakaamman käden kanssa. Eikä mulla ole edes esitellä tämänhetkisiä kynsiä, koska ne näytti musta miekikuvissa hurjasti paremmilta enkä tahdo ikuistaa niitä. Olen nyt hankala :D Mulle tuli vaan pakottava tarve kirjoitella JOTAIN, sillä olen itse seuraamistani blogeista hyvin päivityksenkipeä, ja yli viikon päivittämättä ollut blogi on mun mittakaavassa jo puolikuollut.

Huolimatta mun hiljaiselosta tai "hiljaiselosta" olen tosi iloinen jokaisesta kommentista jonka olette jaksaneet kirjoittaa, vaikken ole niihin ehtinytkään reagoida :) Hoidan kyllä homman heti, kun ehdin istahtaa koneelle puolta tuntia pidemmäksi ajaksi. Samoin oon positiivisesti yllättynyt siitä, että useampi ihminen löytää jotain kautta tiensä tänne ja alkaa jopa lukijaksi. Olen juoninut jotain pientä arvonnantynkää siihen kun satanen menee rikki, mutta palailen siihenkin vasta sitten, kun pyöreä luku on tullut täyteen.

Myöskin ne jopa muutamat tunnustukset joita olette minulle lahjoittaneet olen huomannut, hurjasti kiitos niistäkin, ja palailen niihinkin kyllä ihan varmasti lähitulevaisuudessa.

Mutta hei nyt, tahtoisin rustata kysymyspostauksen, jos vaan teillä riittää mielenkiintoa kysellä! Eli kysyä saa ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, mutta jos joku kyselee turhan henkilökohtaisia asioita, otan asiakseni jättää vastaamatta. Aikaa on tämä ja seuraava viikko, eli 21.pv sunnuntaihin. Näpytän vastauksen ja kasaan yhdeksi postaukseksi, jota voin höystää muutamalla kuvallakin, joten jos tahdot jonkun kysymyksesi vastauksen kuvattavan, vinkkaathan siitä :3

Ja ettei ihan löpinäksi menisi... Arvatkaa vaan, mitä postipoika toi perjantaina, vajaan viikon päästä tilaamisesta n__n Nyt on ainakin millä leimata!

Onneksi aikaa on kohta taas kynsillekkin. Iltatyöt on iiihan loppusuoralla, mulla on enää yksi ylimääräinen duuni ja sekin melkein kunnossa.

3 kommenttia:

  1. paljon maksoi tuommoinen läjä laattoja? MINULLEKKIN! :D

    VastaaPoista
  2. Voi apua, mitähän mä nyt sanon, etten kamalasti valehtele :D Nämähän on siis Bundle monsterin laattoja Amazonista, isompi satsi on muistaakseni kuudentoista euron luokkaa, ja toinen vähän vähemmän.

    VastaaPoista
  3. APUAAA mäki haluun NOIN PALJON :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...