maanantai 15. elokuuta 2011

Leimattuja lohkeiluja

Mulla oli ihan mahdoton varominen tänään töissä, etten sotkisi kynsiä, kun en tyhmänä ollut ottanut näistä kuvia aikaisemmin. Ja onnistuinkin suht hyvin, jee! Pakkohan sitä oli noita uusia laattoja päästä heti testailemaan. Ei ole mikään salaisuus, että olen edelleen laittoman huono noissa koko kynnen kuvioissa, mutta nyt onnistui ihan kohtalaisesti. Huolimatta siitäkin, että jouduin jatkamaan muutaman kynnen kuviota, kun ei se kohdistaminen mennytkään ihan nappiin... Tarttisin isomman ja pienemmän stampperin, pitää muistaa siinävaiheessa kun innostun taas ostamaan kaikkea tarpeellista ja enemmän tarpeetonta.
Nämä Models ownin Car key-kokoelmaa himotellut siitä asti kun se tuli, ja nyt vasta sain kannettua muutaman niistä kotiin. En ymmärrä miksi, ei mulla pahemmin muutenkaan ole kontrollia kun lakkoja ostelen... Vähän epäilytti että miten viihdyn näissä, mutta tykkäilen kyllä kovasti! Piti lopuksi iskeä vielä vähän kimallusta päälle, niin johan on kotoisa olo. Alkuperäinen suunnitelma kun oli mattalakka.

Pohjalla Models Own Grace green, leimaus saman merkin lakalla Purple grey laatasta BM-208, hippusia päälle Evelinen lakalla 270.

3 kommenttia:

 1. Mun blogissa olis sulle sweetest blog - haaste (:

  http://elisan-kynsiblogi.blogspot.com/2011/08/151-sweetest-blog.html

  -elisa

  VastaaPoista
 2. Kivasti sopii nuo lakat yhteen! Olen itsekin monta kertaa hypistellyt tuota Purple grey -lakkaa, mutta jättänyt lopulta kauppaan. Pitäisi käydä hakemassa, kun näyttää tässä niin kivalta.

  Hauska tuo kokokynnenleima. :)

  VastaaPoista
 3. Elisa: Huu, kiitoksia! Pistän korvan taakse ja palailen asiaan lähitulevaisuudessa. Pitää varmaan rustata näille oma postaus, kun pari muutakin haastetta on jäänyt roikkumaan :D

  Wheatear: Kiitti! Ja kannattaa kyllä ehdottomasti käydä kotiuttamassa, tosi herkku yksilö :3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...