lauantai 17. syyskuuta 2011

Kultalohkeilua

Nyt alkaa olla käsillä se ärsyttävä aika, että luonnonvalosta ei ole tietoakaan kun yrittää napata kuvia, ja mä olen kyllä senverta käsi kameran kanssa, että osaan laittaa salaman tasan tarkkaan päälle ja pois. Parhaani kyllä yritän, että saisin aikaiseksi kynsikuvia joita kehtaa julkaista, mutta tässä on kyllä taas yksi taidonnäyte siitä, mitä pahimmillaan on luvassa :D

Plärätessäni kameralla näpsyjä läpi sain olevinaan parikin hyvää kuvaa, mutta koneella selatessa sain todeta, että todellisuus olikin sitten jotain ihan muuta... Mulla ei ole mitään hajua, mikä tuo epämääräinen varjo on, mutta kyllä siitä nyt kynnet näkee. Kärjissä on Models Ownin Gold rush, lohkeilut Isa Doraa, ja koristelakat Kissin.

Mä en tiedä, mahtaako sitä edes huomata ketään muu kuin minä, mutta viilailin kynsistä suunnilleen puoli senttiä veks. Mä olen töissä lätkinyt viikkotolkulla seinään tapettia, tapettia ja vähän lisää tapettia, eivätkä kynnet oikeen tykkää liisteristä ja liimasta. Jos lyhkäsempien kanssa olisi vähän helpompaa, ja saavatpahan kasvaa taas hetken kaikessa rauhassa :) En ole nimittäin mikään viilalla huiskimisen ylin ystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...