lauantai 1. lokakuuta 2011

Kukkasia nysissä

Mulla on pyörinyt mielessä jo pidempään geelien poistaminen. Töissä on tullut tosiaan lähinnä tapetoitua, tapetoitua ja tapetoitua monta viikkoa putkeen, eivätkä geelit luonnollisestikkaan tykkää siitä, että ne ovat kahdeksan tuntia päivässä tekemisissä liiman tai liisterin kanssa. Ne alkoivat sanomaan itseään irti ärsyttävän lyhyen ajan sisällä huollosta, enkä mä jaksanut/viitsinyt alkaa paikkailemaan niitä joka viikonloppu. Niimpä ne saivat nyt sitten lähteä. Tein vaan sen mitä ei saisi ikinä tehdä, eli kun jokin kohta alkoi repsottaa, repäisin sen irti. Ei ole mikään yllätys, että geelien mukana lähti sitten omaakin kynttä... Nyt nämä ovatkin todella lyhyet ja haperot. Ensihätään kaivoit pakin pohjalta Trindin nail repairin, jospa se kuuri saisi näihin edes jotain puhtia :) Buffaus olisi tietysti auttanut tuohon epätasaisuuteen, mutten tahtonut rasittaa näitä säälittäviä liuskoja enää yhtään enempää.

Intoa lakkaamiseen riittäisi vaikka kuinka, mutta inspis on ihan hukassa! Turvauduin sitten dotting toolilla tehtyihin kukkasiin ja helmenpuolikkaisiin.

Pohjalla on Rimmelin I ♥ Fruities lasting finish sävyssä 025 Stawberry fizz (vaikka miten dissasinkin tätä ostaessani, ei siitä pääse mihinkään, että väri on varsin suloinen), kukat H&M:n lakoilla Yellow ja Light blue. Kukkien keskellä päinvastaisissa väreissä helmenpuolikkaat.

Otin muuten käyttöön Xtreme Nailin Intense speed quick dry top coatin, eikä mulla ole tästä kyllä mitään moittimisen sanaa. Olkoonkin, että tässä houkutti ensin vaan tuo koko, joka on hurjat 74ml. Ainakin riittää joksikin aikaa :D Voin tosin jo kuvitella, miten mua ärsyttää yrittää kalastella viimeisiä pisaroita tuon hirviöpullon pohjalta, mutta ehkä kiukuttelen siitä vasta sitten, kun se on ajankohtaista. Hommasin myös XN:n aluslakan, siitä en tosin osaa sanoa vielä mitään, kun en ole kerennyt kokeilemaan. Rääpälekkin heräsi päiväuniltaan sopivasti möllöttämään taustalle n__n

 Mulla on muuten vihdoin ja viimein aikaa kynsille ja blogille, jee! Puhtia riittäis vaikka miten, kiinnostaisi pistää ulkoasu uusiksi, mutta valitettavasti olen itse ihan tallukka siinä puuhassa :D Mutta enköhän mä jossain vaiheessa uppoudu ihmettelemään noita bloggerin säätimiä ja valikoita, niin saa vähän uutta ilmettä tänne. 

Ja hei, jos joltain on päässyt menemään vielä ohi, niin huutelempa minäkin: CesarsShopilla on  aikamoinen syysinventaarioale parin viikon ajan. Kannattaa käydä kurkkimassa, tyrkyllä oli ainakin kunnioitettavat määrät Konad-kamaa ja Color clubin lakkoja. Itsellehän lähti Konadin erikoislakkoja ja Cc:n lakkoja sellainen satsi, että tili jäi puimaan mulle kiukkuisesti nyrkkiään...

2 kommenttia:

  1. onpas sinulla söpö koira! :)
    kävin kans kattelemassa mitä cesarsilla on tarjottavana, mutta en ( vielä ) tilannut mitään. Ehkä jos ne alentaa jossain vaiheessa VIELÄ enemmän, nii ehkä silloin hyökkään kimppuun haha :D

    VastaaPoista
  2. Hän kiittää ^^

    Eikä olisi ollut hassumpi idea odotella vielä hetken tuon tilaamisen kanssa, mulle tuli vaan sellainen "voieikaikkikivatloppuuellentilaaheti"-paniikki :D Aluksi ostoskori näytti kyllä niin pelottavaa summaa, että meni hetki jos toinenkin, kun karsin suunnilleen puolet lakoista pois kuormasta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...