sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Ensilumi

Kynsillä, nimittäin. Maassahan sitä ei edelleenkään näy, buu! Tästä liukuvärjäyksestä piti tulla iiihan erillainen, mutta kun käteen sattui kynsikiekko, jolle olen joskus näitä kahta lakkaa töpötellyt, piti toteuttaa se kynnelle kun muistin taas miten kivalta ne näyttävät.

Pitkästä aikaa tuli napattua ihan Konadin laatta kouraan. Tuntuu, että BM:n laatoissa on aika pitkälti kaikki kuviot mitä vaan keksii tarvita, niin on tullut kaavittua niitä viime aikoina enemmän.

Voi mun säälittävän lyhyitä töppökynsiäni :'D En ole edes haaveillut vielä kasvattamisesta, lähinnä olen yrittänyt hoivata niitä parhaani mukaan. Geelejä varten karhennettua kynttä on kuitenkin kärjissä vielä jonkun verran, eikä se ole sieltä kestävimmästä päästä. Tässä kuvassa värit ovat hurjasti totuudenmukaisemmat kuin tuossa ylemmässä, siksi tämä valikoitui mukaan. 

 Liukuvärjäyksessä on käytetty kahta Natural coden lakkaa: vaaleampi on Classy, tummansininen Drama queen. Glitterit ovat Evelinen lakasta 185. Lumihiutale leimattu Konadin laatasta m67 merkin omalla valkoisella lakalla, keskelle isketty vielä vaaleansiniset strassit.Viime päivituksestä on päässyt vierähtämään pieni ikuisuus, pahoitteluni siitä. Yksi iso syy tähän on se, ettei luonnonvaloa jaksa riittää hyvien kuvien nappaamiseksi, ja meillä on kotona jokseenkin huono valaistus. Hoksasin vasta tänään, että tossa keittiössä voi saada ihan kelvollisia räpsyjä :) Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mä saan useammin julkaisukelpoisia kuvia, ja te saatte ihailla jatkossa paljon keittiön tasoa... :D Toisekseen olen ollut melko laiska kynsieni kanssa, useampaan kertaan peräkkäin kynsillä on ollut vain yhtä lakkaa, tai korkeintaan päällä joku koko kynnen kokoinen leima. Swatchit mua ei henkilökohtaisesti juurikaan suuremmin kiinnosta, ellen ole jotain tiettyä lakkaa vahtaamassa, joten yksivärisiä kynsiä tulen tuskin jatkossakaan täälä vilauttelemaan. Mutta lupaan yrittää ryhdistäytyä, ettei postausten väliin tulisi enää tällaisia yli kuukauden mittaisia hirviöaukkoja. Mukavaa nähdä, ettette tekään ole kadonneet hiljaiselosta huolimatta mihinkään ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...