sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Haasteita ja tunnustuksia

Olen ollut hirvittävän laiska näiden kanssa! Mutta tässäpä näitä nyt olisi, toivottavasti en unohtanut mitään. Haasteita ja tunnustuksia on aina kiva saada, tykkään varsinkin haasteiden täyttelystä, enkä oikein ymmärrä itsekkään, miksi nämä ovat unohtuneet taka-alalle :D

Emppu ja Nunnu muistivat minua One lovely blog awardilla, kiitoksia! Hommahan toimii niin, että palkinnon saajan tulee kiittää palkinnosta (tietenkin), linkittää palkinnon antajan blogi ja pistää vielä hyvä kiertämään kymmenelle uudelle blogille. Ja näille kymmenelle pitäisi sitten vielä vinkata saamastaan palkinnosta.Tämä on kuitenkin pyörinyt niin tiuhaan sielä ja täälä, etten mä oikeastaan tiedä, kenelle uudelle tämän voisi enää nakata :D Bambilta en tätä kuitenkaan nopean selaamisen jälkeen huomannut, jätetään siis siitä jakamisesta röyhkeästi yksi nolla pois...

Sweetest blog-tunnustuksesta taas sitten kiitokset Elisalle! Tähän liittyen on paljastettava seuraavat kolme seikkaa:
1. Lempiväri: Mulla ei varsinaisesti taida olla enää yhtä lempiväriä :D Vihreä nyt varmaan on se isoin suosikki. Vielä keväällä olin sitä mieltä, että ainoat värit joista EN tykkää, on keltainen ja oranssi, mutta nekin tuli pyörrettyä kesän aikana. Rumia sävyjä tietty sitten löytyy vaikka millä mitalla.
2. Lempiruoka: Lasketaanko suklaa lempiruuaksi..? No ainakin kiinalainen kana ananaksella on törkyhyvää, hyvä pihvi on aina hyvää, ja mulla on myös järjetön fiksaatio subeihin. Clubi vaalealla leivällä, ilman oliiveja ja jalapenoja kevytmajoneesilla, kyyyyyllä.
3. Unelmien matkakohde: Joku ihana rantaloma. Pariisin ja Lontoon jälkeen olen vakuuttunut siitä, että vaikka isoissa kaupungeissa on mahtavaa käydä, pötkötän viikon mielummin hiekkarannalla kun tallaan ihmistungoksessa pitkin valtavia katuja. Hawaii ainakin olisi tosi siisti. Mutta toisaalta, haluan käydä aika pitkälti kaikkialla ja erityyppisissä kohteissa, että aika harvalle kohteelle sanoisin varmaan ei. :D

Kukkakynnetkin pisti mulle haastetta, kiitos :) Lisää kysymyksiä, siis.

Suosikkiväri: Tähän vastasinkin jo edellisessä.
2. Suosikkieläin: Koira. Tykkään kyllä mielettömästi kaikesta suloisesta ja karvaisesta.
3. Suosikkinumero: 7. En tiedä miksi, tulipahan ensimmäisenä mieleen.
4. Suosikki  juoma: Alkoholittomista muumilimu ja mustaviinimarjamehu, alkoholillisista kaktuslime ja päärynälime on nannaa.
5. Facebook vs. Twitter: En ole koskaan vaivautunut ihmettelemään Twitteriä sen enemmän, joten Facebook.
6. Intohimoni: Tehdä käsillä jotain, joka miellyttää silmää, ja jonka muutoksen näkee mielellään heti. On kyse sitten tapetoinnista, kynsien lakkaamisesta, piirtämisestä tai mistä ikinä.
7. Saada vai antaa lahja: Jos olen keksinyt jonkun ihan nappiin osuvan lahjan, niin sitten ehdottomasti antaa. Väkisin keksittyjä lahjoja on vähän tympeä antaa.
8. Suosikkikuvio: Rusetit, erilaiset kukat, kyyhkyt ja neliapilat.
9. Suosikkiviikonpäivä: Lauantai. Ehdottomasti. Saa nukkua pitkään, valvoa pitkään ja mitä todennäköisemmin tehdä jotain mielekästä siinä välissä.
10. Suosikki kukka: Kalla ja ruusu.

Tuorein haaste on Helsulta. Kiitos ja kumarrus tästäkin ^^ 
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama. 
Hän on Pöktö! Mun ihana karvainen pikkusisko, joka siis asustaa vanhempieni luona. Viehättäviä nämä lempinimet karvakavereille, Rääpäle, Pötkö, ja sitten vielä Rääpäleen sisko, Pötkön kanssa asuva Pätkä... :D Oikeita nimiä nämä eivät siis ole. Kuva on viime joululta. Olen nyt pari joulua ostanut Pötkölle tuollaisen sitä itseään pidemmän, kävelykepin/karkkitangon mallisen luun, jonka sisällä on jotain jännää ja ilmeisesti erittäin hyvää juttua. Se on ihan lempparijuttu sitten niin kauan kuin luuta riittää, ensimmäiset viikot se on jokseenkin huvittava näky kantaessaan jättiluutaan pää kallellaan pitkin asuntoa, kun se raasu vielä törmää luuta jatkuvasti milloin mihinkin, kun ei oikein vissiin hahmota sen kokoa. Ostin jo melkein kuukausi takaperin kolme tuollaista pukinkonttiin ettei vaan jää ilman. Jokaiselle oma, tietenkin.


Näihin kaikkiin kuuluisi haastaa X määrä bloggaajia, mutta nämä kaikki nyt tosiaan ovat seilanneet läpi jo lähes kaikki lukemani blogit, joten en lähde erikseen ketään haastamaan. Mutta jos et ole näitä vielä tehnyt, niin haastan sitten sinut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...