keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Jess!

Ihan vaan pikaseen tulin hehkuttamaan, että...

Olin jo vähän niinkuin luovuttanut näiden kanssa, kun ihan sattumalta haahuilin Seppälän ohi, ja huomasin, että Models Ownin telineen viereen on ilmestynyt jokin purnukka. Oletin, että siihen olisi dumpattu alelakkoja, mutta sieltä löytyikin jotain vielä parempaa ^__^ Nyt hophop pelastamaan omat Beetle Juicet, ennen kuin ne eksyvät parempiin... öym... pakkeihin? laatikoihin?

5 kommenttia:

 1. Bongasin eilen itsekin nuo lakat, olivat täälläkin piilotettu niin hyvin, että olisi voinut luulla olevan vain jotain varaston kätköistä löytyneitä ;D Enkä myönnä, että omistaisin nytten nuo kaikki viisi..

  VastaaPoista
 2. Tämäkin lakkahullu löysi tänään itsensä Seppälästä samaisten lakkojen luota. Mulle tarttui mukaan kuitenkin vain kaksi, mutta saas nähä pitääkö sitä palata apajille vielä uudemman kerran... Onhan nuo muutkin aika kivoja!

  VastaaPoista
 3. Ooh! Ihania varmaan. Taitaa tulla shoppailu reissu! Niin ja vastailin jo vähän aikaa sitten sähköpostiisi niin oletko nähnyt sen? Kauhee kun et vastannut mitään ja postikaan ei ole mitään tuonut niin piti ihan kysyä!

  VastaaPoista
 4. Eieiei! Oon hyvin katkera, kun näitä ei meidän seppälästä löydy :/ Äkkiä kynsille nää ja kuvaa tulemaan, haluun nähä onko oikeesti etsimisen arvoisia! :D

  VastaaPoista
 5. Mitä enemmän mä näitä vääntelen ja kääntelen käsissäni, sitä enemmän tykästyn näihin :D En muista, koska olisin viimeksi ollut näin innoissani joistakin lakoista ^^

  Rossu: Näin kyllä mailisi, en vaan vastannut siihen heti samalta istumalta :) Mutta paketti on matkalla, postitäti lupasi, että sen pitäisi olla perillä vielä ennen joulua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...