lauantai 28. tammikuuta 2012

Day 2: ORANGE Nails

Oranssi ei vaan ole yhtään mun juttu, ainakaan kynsillä. Pähkäilin pääni puhki ja mietin aluksi kuivakukkia, mutta päädyin sitten kuitenkin vähän helpompaan vaihtoehtoon.

Tykkään hurjasti strassihärdelleistä, enkä oikeastaan itsekkään tiedä, miksen väsäile niitä useammin. Peukalo on identtinen nimettömän kanssa. Kaikilla kynsillä on kaksi kerrosta Dependiä sävyssä 009. Mua laiskotti sen verran, että sensijaan että olisin noussut sohvalta tarkastamaan lakan numeron, googlasin blogilin lakkalistasta omistamieni Dependien värikoodit... :D Peukaloa ja nimetöntä lukuunottamatta kynnet saivat vielä pari kerrosta Models Ownin Orangeadea.

Ja jos oranssi tuntui hankalalta, niin mitä se seuraava sitten mahtaa enää olla :| En muista koska olisin viimeksi lakannut keltaiset kynnet, joten ennen niiden toteuttamista tarvitsen vielä sitkeää mietiskelyä. Tai vastaavasti blogien selaamista. Voi räkä.

4 kommenttia:

 1. Mulla olisi blogissani sulle tunnustus :)

  http://riaaskartelee.blogspot.com/2012/01/tunnustuksen-sain.html

  VastaaPoista
 2. Löysin vasta blogisi ja mitä nyt sanoisin... Tämä on mahtava! Blogisi ei ole yhtään sekava, vaan raikas ja seesteinen. Kirjoitustyylisikin on aivan ihana! :)

  http://blingnailss.blogspot.com

  Ja juu, tuossa on blogini osoite, jos vaikka osaisit antaa parantamis vinkkejä :)

  VastaaPoista
 3. Aika pitkä aika on viime postauksesta, onkohan uutta mahdollisesti tulossa? :)

  VastaaPoista
 4. http://myfabulousnails-emppu.blogspot.com/

  käy kurkkaan mun uus kynsiblogi :)
  kaipailen lukijoita ja kommentteja :)!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...