lauantai 17. maaliskuuta 2012

Day 3: YELLOW nails

Ihan aluksi mun on pakko avata tätä hiljaisuutta vähän. Jossain välissä olin sitä mieltä, että ranskalainen geelaus olisi hirrveän hyvä idea, koska geelejä pitää kuitenkin huoltaa vain ~kolmen viikon välein, ja ne näyttäisivät silti aina siisteiltä ja huolitelluilta. Idea tuntui loistavalta siihen ensimmäiseen huoltoetappiin asti, jollon tympäännyin ja poistin geelit. Ja taas kerran, vähän turhankin kovakouraisesti. Nyt ollaan jo huikeasti paremmassa jamassa kuin joku aika sitten, mutta kynnet ovat nyt jokseenkin lyhyet, hentoiset ja jotkut todella typerän mallisetkin. Uusiutuvaa luonnovaraahan nuo on, mutta ihan siltä varalta, että ihmettelette vaikka mun etusormen ja peukalon ääripyöreää muotoa.

Mutta niihin kynsiin! Keltainen on mulle oranssin ohella yksi ehdottomasti ongelmaisimmista väreistä. Oranssiin tulee tartuttua omatoimisesti edes joskus, kun taas keltaiseen... Hiljaiseloni aikana aloitin kolmet keltaiset kynnet, ja kaikki päätyivät vanulappuun ennen kuin olivat edes valmiita. Mennään nyt siis siitä mistä aita on matalin, ja käytetään vielä vähän tikkaitakin apuna. 

Joidenkin mielestä Chanpagne bubbles on kultainen. Minun silmissäni se on keltainen. Ja koska mulla taitaa olla ehkä... kolme? selkeästi keltaista, peittävää lakkaa, tarrasin tähän. Ei ole keltainen ehkä ihan pääosassa, mutta kyllä sitä siinä on!

Pohjalla on kaksi kerrosta Natural Coden vaaleanpunainen Be fabulous, joka alkaa olla jokseenkin ongelmallinen tapaus. Pullossa on lakkaa vielä jälkellä lähes puolet, mutta tuo pirun suti on ihan liian lyhyt, eikä ylety enää lakkaan, ja sen dippaaminen on aina aikamoisen ravistelun takana. Sääli sinänsä, tykkään kyllä muuten merkin lakoista, mutta tuosta on annettava kyllä piiiiitkä miinus. Ellen nyt ihan väärin muista, tarrat ovat Kissin. Oli muuten ensimmäinen tarra-arkki jonka ostin hurahtamiseni alussa, kertonee jotain tavastani ostaa ihania juttuja, mutta sitten jättää ne kuitenkin käyttämättä koska pelkään niiden loppumista :D

Ja hei! Nämä on kuvattu ulkona viiden aikaan, ihan huippujuttu, että luonnonvaloa riittää jo vaikka miten pitkälle päivään ^_^ Kevättä odotellessa!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei huono kompromissi! :D Tai keltaisen kultainen... Nooo samapa tuo.

   Poista
 2. Ei tosta väristä kyl ota selvää, mut ehkä enemmän kultaiseen taittuva? Mulla on jonkin verran keltaisia lakkoja, mutta jotenkin niitä tulee harvemmin käytettyä vaikka ihania ovatkin.:) Ehkä kesällä sitten enemmän keltaista.:)

  VastaaPoista
 3. Noi lumene lakat on vähän >.< Mulla Be Happy vetelee jo ihan viimesiä, paksuuntunut ja tosiaan suti ei yllä. Se vaan taittaa hyvin tota kynnen keltasuutta niin siks kaivelen yhä jämiä. Pitäis löytää korvaava tilalle ja nopsaan :) Kyllä ne kynnet siitä kasvaa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...