perjantai 13. huhtikuuta 2012

Day 4: GREEN nails

Kaikkien näiden ihanien ja valoisien kevätpäivien keskellä mulle iskee tietysti kynsi-inspis sinä ainoana harmaana ja synkkänä päivänä... No, nautitaan nyt sitten loisteputken valosta vielä ainakin tämä postaus ;)

Niin kuin mä edellisessä postauksessa mainitsin, olen hinkunut Isa Doran Forest-lakan kaveriksi kultaista koko kynnen leimauskuviota suunnilleen siitä asti, kun sain pullon hyppysiini. Mulla ei vaan ole (olevinaan) ollut kultaista lakkaa, jolla saisi näkyvän lopputuloksen näin voimakkaasti kimaltavaan lakkaan. Sainpahan päähäni kuitenkin testata, miten GOSHin kultainen lakka käyttäytyy leimatessa, ja siinä samalla päätin ihan vaan piruuttani testata, miten muutkin kultaiset lakkani käyttäytyvät Forestin kanssa.

Eli tongin pakistani kultaiset lakat, joiden voisin edes kuvitella toimivan tässä tehtävässä. Konadiin olen pettynyt jo aikaisemmin, GOSHin odotin pelastavan päiväni, Models ownilta (Gold rush) en uskaltanut toivoa oikeastaan mitään ja Casuellen runttasin mukaan ihan vaan siksi, että sen saa kokeiltua samaan rytäkkään.

Forestin lisäksi otin ihan kokeilumielessä mukaan pari muutakin vihreää lakkaa pohjalle. Ihan siltä varalta, että jos joku yhdistelmä toimisi yhdessä, voisin ehkä unohtaa haaveeni juurikin tuosta tietystä vihreästä kultaisen kaverina. GOSH: Metallic green, Models own: Golden green ja Wild and Crazy: Erie.

Sainkohan mä varmasti aikaiseksi tarpeeksi sekavan kaavion lopputuloksesta? :D Koekuvio on laatasta BM06.  Metallic green hukutti kaikki kultaiset ihan täysin, eikä Models ownista sitten tosiaan ollut yhtikäs mihinkään. Konadin ja Goshin kultainen olivat tasaisen heikkoja, ja yllätyin aikalailla, kun Casuellen kultainen oli näistä selvästi paras. Ihan jopa käyttökelpoinen. Joten, kilometripohjustuksen jälkeen itse kynsiin.

Toivottavasti kiukkuiset kynsinauha-aktivistit eivät hyökkää kimppuuni näistä otoksista... Mutta hei, mä sain vihdoin aikaiseksi pitkäaikaisen himotuslakkaukseni! Näitä oli hurjan vaikea kuvata niin että kuviosta saisi edes jotain selvää, mutta jos lähikuva peukalosta vähän selventäisi sitä. Kuva on laatasta BM-221.

Mun pitäisi ihan tosissaan keksiä joku uusi säilytyssysteemi lakoilleni, ne kun ei mahdu enää mitenkään pakkiin pystyyn, ja sieltä on pieni mahdottomuus löytää jotain tiettyä lakkaa nopeasti. Se vähän syö lakkausintoa, kun yhden putelin perässä saa kauhoa minuuttitolkulla :c

4 kommenttia:

 1. Mä ostin pari kuukautta takaperin H&M:stä sellaisen kultaisen lakan kuin Golden Treasure, se on mulla ainakin toiminut leimauksessa tosi hyvin. Kannattaa katsoa, jos niitä vieläkin löytyis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! :) Täytyy muistaa tuo seuraavalla kerralla kun tilaan tavaraa nettikaupasta, paikallisessa Henkkamaukassa kun ei myydä kynsilakkoja lukuunottamatta niitä minilakkapaketteja.

   Poista
 2. ikean helmer laatikostoo nmenee kynsilatkat hyvin pystyyn. siinä on kyllä aika monta laatikkoa että siihen mahtuu jotain muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisi olevan vielä niin kapeakin, että sen saisi melkein mahtumaankin johonkin nurkkaan... Pakissa kun on se ehdoton etu, että sen saa heitetty vaatehuoneeseen ja pois silmistä. Veikkaan, ettei tuo kanssa-asukki kamalasti innostu ajatuksesta, että alan sistustaa uudelleen kynsijuttujen takia :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...