sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Day 5: BLUE nails

Yksinkertaisuuden multihuipentuma: kolmea lakkaa yksi kerros peräjälkeen. We care iconin lakka on ensimmäinen testaamaani kys. merkiltä, ostin niitä kolme jokunen viikko sitten kun kerran tarjoukesssa olivat, ja tämä herättää nyt vähän ristiriitaisia tuntemuksia. Lakka oli todella, todella peittävä, eikä sitä tarvittu kuin yksi kerros, mutta toisaalta se oli todella paksua ja siksi hankala ja sotkuinen levittää. Ja siveltimessä tuntuu olevan sama ongelma kuin Natural coden lakoissa, eli se ei yltänyt lakkaan vaikka kyseessä oli ensimmäistä kertaa käytössä oleva pullo. Buu!

Sen päälle sudin Isa Doran vaaleansinistä glittercracklea (Mad blue), joka oli yllättävän mitäänsanomaton kynnellä, ja vielä suuremmaksi yllätykseksi jätti mattapinnan.

Tämän päälle lisätty glitterlakka H&M Spark me up hukutti aika tehokkaasti krakleerauskuvion, eikä glittereitä tahdo erottaa luonnossa ollenkaan niin hyvin kuin kuvissa. Ja ettei liian vaatimattomaksi jäisi, iskin jokaiseen kynteen vielä vaaleansinisen strassin. Valaistus hämää inasen, We care icon: Magic sapphire on oikeasti syvemmän sininen kuin räpsäisyt antavat ymmärtää.

Olin jo valmistautunut siihen, etten julkaisisi näitä kynsiä ollenkaan, kun tarkoitus oli lähinnä testata noita kolmea lakkaa, joita en ollut vielä kertaakaan käyttänyt. Mutta huolimatta siitä, että nämä ovat yhtä sekametelisoppaa, ne ovat hurjan kimmeltävät ja näyttävät, ja tykkään näistä hurjasti!

4 kommenttia:

 1. Mulla on sulle tunnustus blogissani http://pinjeta.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 2. Sulle olis tunnustus täälläkin! :D
  http://my-little-addictions.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kauniit kynnet! Tosi jännä tekstuuri näissä, varmaan just se crackle tuolla pohjalla yhdistettynä glitteriin tekee näistä niin erikoiset. En oo aiemmin tavannutkaan tällaista yhdistelmää. Ihanat :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...