maanantai 23. huhtikuuta 2012

Day 6: VIOLET nails

Näiden kynsien idea muuttui useampaankin otteeseen päivän aikana, onneksi töissä on aikaa ajatella ja suunnitella :D Sääli vaan että toteutus jäi iltaan, kuviin olisi ehdottomasti tarvittu auringonvaloa, jotta noi kärkien hololakat pääsisivät oikeuksiinsa. Ellen ehdi tärvelemään näitä ihan täysin huomenna töissä, koetan nappailla uutta kuvaa päivällä. Siis sikälimikäli aurinko suostuu moikkaamaan, sellasta ei ole kamalasti taidettu luvata tälle viikolle... 

Kyllä huomaa, etten ole vapaalla kädellä tehnyt hetkeen oikeastaan mitään, kun viivat ovat kaikki ihan eripaksusia. Mutta kaipa se tästä lähtee kun vaan jaksaa taas väkertää :)

Käytetyt lakat ovat siis GOSHin Sweet rose, Kissin Deep purple, Color clubin Fashion addict sekä Eveline Holografic shine sävyissä 414 ja 403.

Välähtipä, että on paljon helpompi tällätä kuvaan kaikki lakat suuntaviivoineen, kun yrittää selittää mitä lakkaa on missäkin. Mitäs mieltä te olette, toimiiko kaavakuva paremmin ja tarvitseeko se kaverikseen ollenkaan lakkalistaa tekstinä?

2 kommenttia:

  1. moi! mä tykästyin näihin kynsiin, niin mitenkä sä oot ton kärjen toteuttanu? teipeillä? vaan vapaalla kädellä? vai miten sä jaoit loppukynnen noin pieniin erivärisiin osiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla :D Tein nämä ihan vapaalla kädellä, vaikka teipeillä sais tietty varmaan tasaisempaa jälkeä aikaan. Lähdin liikkeelle suurimmasta alueesta, ja vedin seuraavaa aina vähän edellisen päälle, niin ei jäänyt rakoja mihinkään. Rajaukset tein sitten viimeiseksi. Toivottavasti mä osasin selittää tän nyt mitenkään ymmärrettävästi... :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...