perjantai 27. huhtikuuta 2012

Day 7: BLACK AND WHITE nails

Törmäsin joku aika sitten blogiin, jossa oli useammatkin mustavalkoiset koko kynnen konadoinnit. Sääli, etten mä nyt millään muista urlia tuohon blogiin. Kaikki ne olivat tosi kivan näköisiä, enkä tajua, miten mustavalkoinen leimaus ei ollut juolahtanut koskaan mieleeni. Ja käväisipä mielessä, että nämä kynnet olisi kiva matata.

Idea oli hyvä, ja toteutuskin siihen asti, kunnes aloin sutia mattalakkaa. Enpä nimittäin muistanut, ettö se tuppaa levittämään kuviot. Pahasti.

Luonnossa nämä eivät ole niin pahat, mutta voooi kun ne näyttävät lähikuvassa turmelluilta :c Mutta kaipa näillä lauantain pärjää, sunnuntaina onkin aika poiketa haasteesta ja tehdä jotain vappuun sopivaa. 

Musta lakka on We care iconin True black, leimat Konadin omalla valkoisella. Katastrofimattaus kuvassa näkyällä Isa Doralla. Leimat laatasta BM-206. Olisin muuten varmaan jättänyt vilauttamatta näitä, mutta mustavalkoinen tuntuu nyt niin vieraalta, etten tahtonut tehdä samanmoisia toiste :D 

Olen muuten ajautunut siihen pisteeseen, etten näköjään muista enää kaikkia omistamiani lakkoja. Äskenkin löysin korkkaamattoman mustan, vaikka juuri ostin uuden siinä uskossa, että mun ainokainen joutui jättämään pakin kurjan kuntonsa vuoksi. Samassa rytäkässä löysin kolme tavallista valkoista Konadin lakan lisäksi. Kolme! Ja läjän Dependejä, joita en ole edes testannut, vaikka ostin ne joskus viime kesänä. Pitäisi ihan tosissaan keksiä joku tapa saada nuo kaikki parempaan järjestykseen ja tyrkylle. Mutta sensijaan löydän itseni kerta toisensa jälkeen hypistelemästä uusia pulloja milloin missäkin. Tai sitten pitäisi käydä kaikki läpi ja pistää turhat kiertoon. Pitääpi katsella, mihin ratkaisuun päädyn. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...