sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vapun glitteröverit

Idea kynsistä jalostui koko ajan tehdessä. Ensin oli tarkoitus tehdä yksivärinen tippi ja koristelulakoilla jotain vähän erilaista, mutta koska en ole vieläkkän päättänyt, vedänkö päälle pinkin vai vihreän hameen ja halusin mätsätä kynnet asuun, niin...

Molempi parempi! Ollappa luonnonvaloa, venähti taas niin pitkälle kynsien laitto ettei moisesta luksuksesta ole tietoakaan kuvanottohetkellä. Ja sain näköjään ihanan kimalluksen sijasta tallennettua kameralle glitterin rosoisuuden, oi voi.

Olen kyllä useampiinkin geeleihin tehnyt glitterillä yhtä sun toista, mutta omille luonnonkynsille en ole kertaakaan saanut aikaiseksi. Ja on varmaan sanomattakin selvää, että tuota pirun glitteriä on nyt aivan kaikkialla, vaikka miten yritin käyttää fiksusti viuhkasivellintä ja palautella loppuglittereitä paperilta purkkiin ja niinedespäin.

Ja vaikka vappuna saa olla överin kimaltava ja värikäs, hoksasin sentään lopettaa siinä vaiheessa, kun hypistelin strassihyrrää ja mietin strassien upottamista glittereiden sekaan. Johonkin se raja on kait vedettävä.

Käytetyt lakat näkyvät taasen alla olevassa kuvassa.

Eipä tässä sitten muuta, kun loistavaa alkuviikkoa ja vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...