lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannuksen kimallukset

Nämä syntyivät ihan vahingossa. Mun oli tarkoitus tehdä yhden mekon värien mukainen liukuvärjäys ja sen kuosiin sopivaa (akryylimaali)kuviota, mutta kun en kerennyt eilen pohjaväriä enempää lakkaamaan ja kuvioinnit jäivät tähän päivään, niin se ideakin lähti taas vähän muuttumaan. Oiskohan iskenyt laiskuus, nämä kun oli huomattavasti nopeampi toteuttaa kuin alkuperäinen suunnitelma :p

Molemmat värilakat ovat Flormaria ajalta ennen KoneHelsinki-lakkoja. Vaaleanpunainen 011, glitter 010. Vaikka nuo uudet ovat sävyvalikoimaltaan ja näyttävyydeltään ihan eri luokkaa kun nämä aikaisemmat, olisivat saaneet jättää edes jotain muuttamatta: nämä kuivuvat huomattavasti nopeammin, ja tuo vaaleanpunainen on tuhannesti peittävämpi kuin uudempi lähes vastaava sävy. Oli helppo vertailla, kun yritin ensin lakata pohjaa KoneHelsinki-U02:sella, mutta tuhoontuomittu yrityshän se oli.

Leimat ovat Konadin laatoista m67 (perhonen), m39 (kukat perhosen vieressä) sekä m36 (suuret kukkakuviot) merkin omalla valkoisella lakalla, joka harmikseni alkaa pikkuhiljaa jänkkiintyä siihen malliin, että kohta pitää hommailla uusi leimaamiseen sopiva valkoinen lakka. Tai valkoinen lakka yleensäkkin, nuo mun nykyiset ovat kaikki aika kelvottomia tapauksia. Kuvioihin on isketty vielä pyöreitä, pisaran ja kukan muotoisia strasseja kirkkaana ja vaaleanpunaisena. Sääli, ettei tuo glittarlakka tahdo kuvissa oikein näkyä, luonnossa nämä ovat hurrrrjasti kimaltelevammat!

Bongasimpas muuten Anttilastakin ihan oman Flormarin ständin, jossa oli lakkojakin sievässä rivissä. Ja hintaa oli jokusta senttiä alle viisi euroa..! Mun olisi tehnyt mieli kaivaa jostain post-it-lappu ja rustata hintalapun viereen "1,99€/kpl @Tarjoustalo", törkeää kiskontaa moinen.

Mä tiedän, että postaustahti on ollut taas melkoisen säälittävää, mutta tässä on viimekuukausina ostunut kohdalle kauheasti isoja asioita, jotka imee väkisinkin mun aikaa ja energiaa. Oon kyllä lakkaillut kynsiäkin, mutta suurimmaksi osaksi vaan yksivärisiksi, tai vaihtoehtoisesti en ole ollut niin tyytyväinen koristeluihin, että olisin halunnut niitä tänne esitellä. Mä en just nyt yksinkertasesti kykene parempaan postaustahtiin, mutta onneksi netti nyt on ihania kynsiblogeja pullollaan :) Lopettamassa en ole, sitä on turha miettiä, vaikka silloin tällöin viettäisinkin tällä osastolla naurettavan pitkää hiljaiseloa.

Että semmosta! Hurjan hyvää juhannusta kaikille, olkaahan ihmisiksi!

1 kommentti:

  1. Itse lueskelin joskus Anttilan mainosta ja huomasin, että myyvät Flormaria ja järkytyin kyllä hinnasta, kun tarjoustalossa ovat tosiaan sen 1,99€!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...