torstai 19. heinäkuuta 2012

Palavanpunaiset pisteet

Yritän päästä yleensä mahdollisimman vähällä muokkauksella kuvien kanssa, mutta näiden kanssa piti säädellä kyllä melko ronskilla kädellä, että sain nuo pallerot edes jotenkuten näkyviin. Oon nähnyt tämäntyyppiisiä pisteilyitä monessakin paikkaa ja tykkään käyttää erityyppisiä mutta suht samanvärisiä lakkoja rinnakkain, mutta näissä se väri taitaa liipata turhankin läheltä, kun koristeluita pitää oikein tiirailemalla tiirailla. Tuskimpa sitä edes huomaisi ilman lähempää tarkastelua, etteivät nämä ole yksiväriset, mutta ompahan oikein kunnolla punaiset ainakin jos ei muuta!

StudioOnen lakat ovat siitä vähän mälsiä, että niiden nimeämisen kanssa ei ole paljon päätä vaivattu: näissä ei ole edes sävynumeroita erottamassa lakkoja toisistaan.

Kimaltelevampi tapaus on Flormarin U14. Ehdoton helmi noiden lakkojen joukossa, peittää monta merkin lakkaa paremmin, ja kuivumisajastakin saisi monet Flormarit ottaa mallia.

Vaikka sormet onkin aika hurjan väriset, lakkojen värit eivät jotekin ihmeesti kokeneet läheskään yhtä pahaa vauriota, vaan vastaavat aika hyvin todellisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...