sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Pirteämpi ranskis

Mulla oli suuret suunnitelmat siitä, miten maalailisin ruusuja kynsiini liukuvärjätylle pohjalle, jotta ne sopisivat täydellisesti mun ihanuusmekolle, jolle oli käyttöä lauantaina. Muhun iski kuitenkin joku harvinainen ja käsittämätön tarmonpuuska, ja raivasin ikuisuusprojektina olleen vaatehuoneen, jonka johdosta aikaa kynsille jäi huomattavasti suunniteltua vähemmän. Eikä siinä keskiyön minuutteina tuo mielikuvituskaan ihan kovin hurjaa vauhtia laukannut. Siksi siis heti perään aikalailla samanlainen lakkaus kuin edellisessäkin postauksessa vähän pirtsakamman värisenä.

On sääli, etten mä saanut pinkin lakan mahtavaa kimallusta napattua kameralle. Mä olen pitkään etsinyt seuraajaa Natural coden Soul shakerille, koska se on ollut ehdottomasti yksi mun lempparilakoista siitä asti kun se muutti mun pakkiin, ja kausisävynä sitä ei tietenkään enää tahdo oikein enää mistään löytää. En ole raaskinut sitä aikoihin edes käyttää, kun sen sisältö on huvennut jo alta puoleen. Color clubin Wing fling ei ole täysin identtinen, mutta aika läheltä kuitenkin liippaa, joten ehkä uskallan kajota taas Soul shakeriinkin. Oikeastaan koko Take wing kokoelma on ihan käsittämättömän kauniita lakkoja täynnä, ja koko joukko tipahtikin mun postilaatikkoon tossa joku aika takaperin. Niihin tullaan siis ihan varmasti palaamaan vielä lähiaikoina useampaankin otteeseen.

Pohjalla on Color clubin Incognito (töttöröö, ylläri!), ja tarrat samasta eBay-satsista kuin edellisetkin. Ja juuri kun mä pääsin sanomasta, ettei nämä mitään helposti repeä, niin enkös onnistunut halkomaan useammankin... :D Onneksi ne sai kuitenkin aseteltua ehjän näköisiksi kynsille!

4 kommenttia:

  1. On niin nätti tuo Wing fling :) Ja kynnet muutenkin, mutta jotenkin juutuin tuijottamaan tuota lakkaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D En voi kyllä moittia, Wing fling on mieletön!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...