lauantai 15. syyskuuta 2012

Simppeleitä vinojuttuja

Moikka! Mulla on ollut vaihteen vuoksi takana ihan hullun kiireiset pari viikkoa, enkä ole pahemmin ehtinyt vaivata kynsien ilmeellä päätäni. Oon kyllä useempaan iltaan miettinyt päästessäni vihdoin kotiin, että NYT vois vielä pikasesti laittaa kynnet, mutta makkarista vinkkaileva sänky on aina vienyt voiton... Eilen pääsin kuitenkin töistä vähän normaalia aikaisemmin, niin ehdin tehdä jotain ennen kun piti taas syöksyä pää kolmantena jalkana seuraavaan paikkaan. Ei mikään luovuuden riemuvoitto, mutta kyllä nää kuluneet yksiväriset lakkaukset hakkaa ihan 6-0!

Mun kuvien ottaminen oli taas aikamoisen väännön takana. Ensin oli kamerasta akku loppu, sen latauduttua oli jo niin pimeää että oli pakko turvautua taas tuohon loisteputkeen, mutta eihän sen kanssa saanut noita lakkojen säihkeitä näkymään ollenkaan. Pohjana on Color clubin Incognito, musta holo (joo-o, on se holo, vaikkei näistä kuvista uskoiskaan) Evelinen 470, kärjet Color clubin Alias. Viivoissa Kissiä, Deep purple ja black.

Pelastusyritys tältä aamulta, mutta vieläkin on liian vaisun näköistä. Pöh.

Ja hei, lukijatutkimus pyörii vielä muutaman tovin, ja olisi hieno homma, jos vain viitsisit vastata siihen. Tutkimukseen pääsee klikkailemaan itsensä tuosta vasemmalta löytyvästä ilmoituksesta (jonka oon mahduttanut sivupalkkiin ihan järkyttävän rumasti, meinasin levitellä ensin sivupalkkia sen mukaan mutta sitte banneri ei enää istunut ja aaargh tuumasin että tuo miellyttää kuitenki enemmän mun silmää kuin väärässä paikassa nököttävä banneri!). Osallistuneiden keskenhän arvotaan SuperLahjakortteja, että jos onni potkii niin ei jää edes ihan tyhjin käsin :)

Palailen tuohon arvontaan vielä viikonlopun aikana, nyt on taas jo hoppu. Kiitosta vaan kaikille osallistuneille!

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä nää on kivat, mullakin on nyt ollut aika kiireistä enkä ole jaksanut/kerennyt panostaa lakkauksiin. Mutta siis ei se niin vakavaa ole.;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...