lauantai 20. lokakuuta 2012

Ibizaa kärjissä

Oon pyöritellyt ja ihmetellyt mun uusia Models owneja kyllästymiseen asti, enkä silti ole saanut mitään mieltäjärisyttävää neronleimausta, miten niitä tahtoisin käyttää! Tänään sitten päätin että Ibiza mixiä on pakko saada kynsille, se on noista lakoista ehdottomasti mun lemppari ja ansaitsee paikkansa käytössä. Niimpä syntyi tämä mielikuvituksen riemuvoitto... not.

Mutta ihan sievät niistä tuli kuitenkin. Ajatus oli rajata tipit erivärisillä helmenpuolikkailla tai strasseilla, mutta iski laiskuus :p Pohjana joku nimetön ranskislakka, värilakka Goshin Sweet rose. Glitterinä se MOn Ibiza mix, ja pisteilyissä Color clubin Take wingejä: Wing fling, Daisy does it, Sparkle and soar sekä Metamorphosis.

En meinannut pysyä pöksyissäni kun huomasin, että Models ownilta saisi taas Mirrorballeja... Saati sitten, kun katselin sitä uutta Wonderland-kokoelmaa! Voi räkä. Tälleen tuoreena lomautettuna ei ois kyllä milläänlailla fiksua syytää nyt roposiaan kynsilakkoihin, mutta voi kun ne on niin nättejä! Onneksi ne on mun käsittääkseni tullut ihan jäädäkseen, niin ei ole maailmanloppu jos ei niitä nyt heti tällä sekunnilla pääse ostoskoriin klikkailemaan.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...