lauantai 27. lokakuuta 2012

Kolmen sortin vihertävää

Olevinaan sain useammankin hyvän kuvan napattua kynsistä, mutta kun niitä tihrustikin kameran pikkunäytön sijaan läppäriltä, niin eivätpä ne niin kovin kaksisia ollutkaan! Vaan eipä sillä, eivät ole kynnetkään mikään luovuuden huipentuma, mutta ajattelinpas tulla rikkomaan hiljaisuuden ennen kuin se venyy turhan pitkäksi ;)

Juhlitaan kavereiden kesken halloweenia jo tänään, ja eilen lakkalaatikkoa tonkiessani päädyin lopulta ihan vaan värien puolesta vaatetukseen sopiviin kynsiin sen suurempia kikkailematta.

Pikkurillissä (ja peukalossa) Models Ownin Golden green, nimettömässä ja etusormessa Isa Doran Forest ja keskisormessa myöskin Isa Doraa, Bronze patina. Kultainen koristelulakka on Kissin Gold glitter. Kaveriksi vielä niittejä vai mitälie läpysköjä, jotka tilasin eBaystä joskus kesällä, mutta ei ole tullut vielä kertaakaan ennen käytettyä. Tykkään näistä kyllä hirveästi, varmasti näkyy kohta uudestaan käytössä!

Voi kun mun ois tehnyt mieli leimailla lumihiutaleita, kun oikein kauniita sellaisia uusissa Monstereissani huomasin. Ehkä seuraavaksi sitten, nyt ne ei ois istunut iltaan kyllä mitenkään päin.

Kynnet muuten lyhenivät taas melko reippaasti, mutta nyt on vihdoin kaikki hauraat ja värjäytyneet kärjetkin poissa. Vasemmassa kädessä on muutama niin epämuodostunut yksilö, että piti oikein poiketa omista tavoistaan ja napata kuva oikeasta :D Onneksi kynnet on uusiutuva luonnonvara, ja nyt kelpaa kasvatellakkin taas kun jatkoksi saa vahvempaa ja ehjempää kynttä.


Ja hei! Olen tuosta Indiedays inspirationista nyt höpissyt muutamaankin otteeseen, ja nyt ollaan jo ihan viime hetkillä ennen homman julkaisemista! Kun kello valahtaa sunnuntai-maanantai-yönä uuden viikon puolelle tulee uudistus voimaan. Melkosen hieno juttu, oon edelleen kyllä niiin innoissani että pääsin mukaan ^_^

...ja okei, huijasin otsikossa vähän, ei tuo Bronze patina kyllä vihreä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...