keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kullalla kuorrutetut

Tällaista syntyy, kun inspiraatio on hukassa, valkataan yksi uusi lakka käytettäväksi ja suunnataan keskittyminen telkkariruutuun.

Glitteria, hehtaariglitteriä (tässä nimityksessä on pieni katkera nuotti, mun piti tilata ehkä puolet tuon kokoisia ja yllätyin suuresti avatessani postipakettia), helmenpuolikkaita ja strasseja, ompahan ainakin kimaltavat! :D Halusin vihdoin testata Models ownin Disco heavenia toiminnassa, mutta jo ajatus glitterliukuvärjäysten siistimisestä pisti ahdistamaan, joten vetelin sitä puolihuolimattomasti kärkiin.

Pohjalla on myöskin Models ownia, kellertävän kultainen Gold rush. Se on kyllä ehdottomasti mun lemppari omistamistani kultaisista lakoista. Kynsien ollessa vielä vaiheessa mietin ohikiitävän hetken, josko jättäisin nämä koristelematta, mutta en sitten malttanut jättää kesken tuota glitterlakkaa katsellessani.

Olen käyttänyt noita isoja glitterhippusia vaan kerran aikaisemmin, ja silloin ne mokomat napsahtelivat irti ennätysajassa. Meni sitten vähän maku koko purnukoista enkä ole vilkaissutkaan niihin kesän jälkeen, mutta nyt pitää kyllä ottaa vähän kiukutteluasennetta takaisin. Näissä on nimittäin pysynyt kaikki paikallaan ihan niin kuin pitääkin :) Kaikessa kimaltavuudessaan ja överiydessään miellyttää kyllä omaa silmää kovasti!

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...