sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Vinoilua juhlissa

Hyppäsinpäs minäkin perjantaina bussiin ja hurautin Helsinkiin Inspiration-pippaloihin. Olin kerrankin valmistautunut kynsien kanssa sopivaan aikaan ja tein edellisenä yönä mekkoon sopivat kynnet, mutta seuraavana päivänä niitä katsellessani mun käsinmaalauskuviot näytti omaan silmään lähinnä tarhaikäisen sormiväreillä maalaamilta etanoilta, joten uusiksi meni. Aikaa ei kuitenkaan ollut mitenkään ruhtinaalisesti sitten enää perjantaina tohistessa, joten simppelillä linjalla mentiin.

Tylsähköthän ne on, mutta perussiistit ja pinkki sopi just nappiin mun mekon kanssa. Käväisi muuten mielessä sitten paikanpäällä, että olo on kun pikkutytöllä joka on välttämättä halunnut pukeutua itse aikuisten kemuihin, kun ympärillä oli kamalasti tummaan ja tyylikkääseen pukeutuneita ihmisiä, ja sitten olin minä valkopinkkikirjavassa mekossani ja muuuuhkeassa alushameessani... :D Mutta mitä pienistä! Lakkauksia lähdin rakentelemaan Dependin Nr. 28:n päälle (joka vetelee aikalailla viimeisiään, sääli, se on tosi nätti vaaleanpunainen kuultava lakka ja just passeli tällaisten ja liukuvärjäysten pohjalle), kärjissä Color club: Wing fling ja koristelakat ovat taas jälleen Kissin lakkoja, Deep purple ja Silver glitter.

Venähti vähän tuo kuvien otto, nappasin ne vasta just ennen kuin aloin postausta rustailla, joten kärjet pilkottavat jo vähän parin päivän jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Oliko pippaloissa hauskaa? :)
  Minusta kynnet ovat oikein kivat eivätkä mitenkään tylsät :) Tälläiset simppelit sopivat yleensä juhliin (:
  Eikä tuo kärkikuluma ole vielä paha :3
  Olen etsiskellyt tuollaista vaaleanpunaista sävyä kuin tuo depend, pitääkin laittaa muistiin sävynumero :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuolla mukava käydä kääntymässä! Kovin myöhään ei oltu, avecilla kun oli kuitenkin työpäivä lauantaina.

   Ja tuo Depend on kyllä hurjan kaunis lakka, kunhan sitä ei erehdy luulemaan täysin peittäväksi lakaksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...