maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ensimmäiset kaviaarit

Nämä lakkaukset ovat taas niitä, joiden kanssa alkuperäisestä suunnitelmasta lähtikin muovautumaan vähän muuta. Mun piti ensin lakata kynnet ihan vaan yksiväriseksi ja iskeä peukaloihin ja nimettömiin koko kynnen leimat muiden kynsien kukkasten kavereiksi. Jotenkin sekaan eksyi sitten kuitenkin liukuvärjäystä, enkä mä saanyt sitä pirun koko kynnen kuviota toistumaan edes tyydyttävästi vaikka miten yritin. Niiden tilalle juonin kunnon strassiövereitä, ennen kun hoksasin helmipurkit pakkini pohjalla. 

Kaviaarikynnethän nyt on jo vanha juttu, mutta jotenkin en oo vaan innostunut niistä siinämäärin, että olisin itse lähtenyt kokeilemaan, vaikka se nopea ja hauskannäköinen tapa onkin. Mutta kun nuo läpikuultavat oranssit mikrohelmet nyt sattuivat tuohon oranssiin lakkaan ihan passelisti sopimaan, niin pitihän sitä viimein yrittää. Hetke mielijohteesta sudin palleroiden päälle vielä Color clubin Snow-flakesia, mutta eivätpä nuo hiutaleet kovin kummoisesti erotu. Muutkin värilakat ovat samaa merkkiä: keltainen on nimeltänsä Daisy does it, oranssi taasen Sparkle and soar. Leimat laatasta m36 Konadin mustalla lakalla. Kaveriksi vielä vähän strasseja, niin johan kimaltaa! 

Kovin kestävät nämä eivät vaan taida olla, tätä kirjoittaessa kynsien kärjistä puuttuu jo melkolailla helmiä, vaikka nappasin kuvatkin ihan äsken. Onnkesi pohjaväri on niin samanlainen, ettei tuota helposti huomaa.

2 kommenttia:

  1. Hih, noi tosiaan näyttää ihan lohen mädiltä :D Eikös se lohen ole, se ihan kirkkaan oranssi? Musta tuntuu ainakin siltä. Aika hauskan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä muuten osannut ajatella tuon värin kanssa noin pitkälle, taitaa se olla :D Ja kiitti!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...