lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pomminvarma ratkaisu

Yksi koristelutapa miellyttää mun silmää aina. Enkä puhu nyt ranskiksesta, vaikka sekin vastaisi kyllä kuvausta. Blogin nimi vois antaa jotain vinkkiä, ja tämä vielä yhdistettynä glitteriin ja muuhun kimaltavaan, niin johan toimii!

Oon käynyt kärkkymässä noiden Jolly jewelssien perään jo pariinkin otteeseen, ja vihdoin tällä viikolla tärppäsi. Olin pakahtua sinne Seppälän hyllyjen väliin, kun olisin halunnut antaa uuden kodin niille kaikille, mutta pitkän pähkäilyn ja puntaroinnin jälkeen sain rajattua saaliini kahteen lakkaan. Ekana kynsille pääsi nyt sitten tämä 114 (buu, näin nätillä lakalla pitäs ehdottomasti olla joku metka nimi!) vanhan kunnon Incogliton päälle töpöteltynä, ja ai että kun kimaltaa!

Voi kyllä olla, että mun on pakko palata kotiuttamaan noita vielä lisää... Ihan mieletömän kauniita tapauksia jäi sinne vielä. Kiva homma, että vähän erikoisempia ja näyttävämpiä lakkoja alkaa saada jo suht helposti ihan paikallisistakin kaupoista, eikä tarvi aina lähteä tekemään hankintojaan rapakon takaa ^^

1 kommentti:

  1. Muhaha haastan sutkin vaikka olet jo superpopular hienoine kynsines!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...