perjantai 1. maaliskuuta 2013

Sotkuleimat

Olipas harvinaisen vaikea päättää lakkaa tällä kertaa! Jotenkin teki mieli vaan liukuvärjättyä vaaleanpunaista tai pinkkiä, mutta tuntuu ettei kynsillä nyt ole muuta ollutkaan. Ihan vahingossa hoksasin sitten pikkupikkuevelinepullot laatikon nurkassa. Tykkään niistä hurjasti, värit on kivoja ja laatu on hyvä, mutta jotenkin nuo tuoppaa jäämään muiden merkkien jalkoihin. Ja jotenkin alitajuisesti taidan säästelläkkin niitä, kun ei ole pahemmin enää kaupoissa näkynyt :<

Vasta kuvaa käsitellessä huomasin, ettei toi peukku ole ehkä kaikkein esittelykelpoisin yksilö, hups :D Muut kuvat oli kuitenkin niin tärähtäneitä, että otan riskin ja läväytän tämän silmille. Molemmat värilakat ovat Evelinen Holografic shine-sarjaa, tummempi 414 ja vaaleampi 403. Hetken mielijohteesta sudin ennen leimausta holojen päälle vielä Natural coden glitterlakkaa Go glittery. Leimat ovat laatasta BM-312 Konadin mustalla lakalla.

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään kans noista samaisista Evelineistä. Harmi kun niitä ei tunnu enää löytyvän ja omatkin pullot on jo melkein puolillaan. Melkein tekis mieli säästellä :D

  Pikkuhuomiona vielä, että oletko huomannut, että sinulla on kommentoinnissa käytössä tuo sanavahvistus? Se on vähän kenkku, kun aina saa arvailla, että mitä numeroita ja kirjaimia siitä löytyy ja meinaa kommentointi aina siihen tökätä. Nytkin olen joutunut jo parisen kertaa arpomaan mikä oikea tunniste olisi. Ihan vain vinkkinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä hävettää myöntää, mutta on mennyt multa ihan ohi tuo sanavahvistus :D Oon useampaan kertaan uhkunut vihaa niitä kohtaa itsekkin, nappasinkin sen nyt pois päältä. Kiitti vinkkauksesta!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...