keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kultaa ja punontaa

Kiiltävän lakkapinnan tunnistaa siitä, että kameran (tai tässätapauksessa kännykän) vaaleanpunainen pinta heijastuu kynsiin.

Liian pitkän bloggaustauon taasen tunnistaa siitä, ettei ole enää muistaa salasanaansa kuvatililleen. Jotenkin puhti väkertämiseen on ollut poissa, ja sitämyöden on noussut kynnys julkaista mitään kuvia, kun kaikki tuntuu liian suttaiselta, yksinkertaiselta tai tylsältä.

Mutta tässä tätä nyt taas olisi pitkästä aikaa! Kokeilin joku aika sitten tätä samaa Models Own-komboa ja tykkäsin, joten törmätessäni näihin kynsiin Pinterestissä en voinut vastustaa kiusausta.

Nimettömissä ja peukaloissa on ensin kaksi kerrosta Goshin Goldia, päällä kaksi kerrosta Models Ownin Gold fingerillä. Loput on punottu Studio Onen valkoisella, Models Ownin Pastel pinkillä ja Jade stonella. Viivat huiskittu Kissin Gold glitterillä.

8 kommenttia:

 1. Voi vitsit noi on tosi nätit! Mua harmittaa, kun mulla ei riitä mielenkiinto ton lettilakkauksen kanssa, tuntuu, että mikään lakka ei oo tarpeeks peittävää toisen päällä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja se on kyllä kieltämättä tässä hommassa yksi negatiivinen puoli, kauhena hidasta kun joutuu kerrostamaan ja kerrostamaan ja kerrostamaan vähän lisää :D

   Poista
 2. Hauska lakkaus! :) Tuo Models Ownin lakka muuten näyttää tosi upeelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Se on kohonnut yhdeksi mun suosikeista!

   Poista
 3. Onpas ihanat, aivan fantastiset! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...