torstai 22. toukokuuta 2014

Heipä hei pitkästä aikaa! Aikaa on päässyt vierähtämään kuukausikaupalla ohi ihan huomaamatta, ja ykskaks sitä onkin taas kesä ja voisi leikitellä kaikilla ihanilla värillä ja kimalluksilla niin että ne pääsisivät täysin oikeuksiinsa, mutta mutta...

Jep, ne ovat ihan hirvittävässä kunnossa, vähän niinkuin viime(vuotisessa) postauksessa varovasti ennustelinkin:D Eivät perhanat vaan jaksa pitää pituuttaan vasaraa heilutellessa sitten millään. Lakkausinto itsessäänkin on ollut vähän hakoteillä, kun eivät ne arkea kuitenkaan kestä. Onneksi kuvassa on sentään tuttuun tapaan koirankarva, että joku asia on sentään ennallaan.

Mutta jos kynsien onnetonta kohtaloa ei oteta huomioon, niin mulle kuuluu oikein hyvää! Ja vaikka sormenpäiden jatkeista ei saakkaan tällä hetkellä juttua aikaiseksi, oon saanut viimeaikoina itseni useampaan kertaan kiinni pohdiskelemasta, miten kivaa tästä tai tuosta ois kirjoitella blogiin, ja harkitsin hetken uuden pykäämistä, jotta voisin jättää Liukuvärjätyn edelleen ihan vaan kynsille pyhitetyksi sopukaksi. Mutta mitä sitä suotta. Mun pitää vielä vähän pohdiskella miten toteutan jatkossa tunnisteet sun muut, mutta en ole vanhoja postauksia hukkaamassa mihinkään. Heivaan vaan jatkossa kaikki omat rajoitteeni siitä, mistä voin kirjoittaa ja mistä en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...